Skip to content

Startende implementatie-engineer

Nederland, Noord-Brabant, BoekelImplementatie

Functieomschrijving

Bij de implementatie van onze logistieke oplossingen komt heel wat kijken. Aan het moment suprême – de livegang – gaan maanden van voorbereiding vooraf. Aan jou de taak om alle disciplines op elkaar af te stemmen en het traject in goede banen te leiden. Combineer je technisch inzicht met goede communicatieve vaardigheden? Sta jij stevig in je schoenen? Durf jij beslissingen te nemen en hou jij het hoofd koel, ongeacht de omstandigheden? Dan heb je alles in je om uit te groeien tot een goede implementatie-engineer.

Dit ga je doen als startende implementatie-engineer

Je werkt stap voor stap toe naar een optimaal functionerend systeem. Dat gaat niet vanzelf. Het oplossen van problemen is dan ook een van je kerntaken. Je overlegt met de klant, met onze software- en IT-engineers, stemt alle processen op elkaar af en richt het systeem in volgens de gemaakte afspraken. Testen, bijstellen, weer testen, nog eens bijstellen, overleggen, vragen beantwoorden en problemen overwinnen: daar gaat het om in de functie van startende implementatie-engineer. Ook het opleiden van de mensen op de werkvloer neem jij voor je rekening. Je neemt verantwoordelijkheid, enthousiasmeert, motiveert en inspireert.

Eerst een opleiding

Implementatie-engineer word je niet in één dag. Daarom volg je eerst een uitvoerige opleiding binnen ons bedrijf. Na een aantal maanden start je met je eerste project, onder begeleiding van een ervaren implementatie-engineer. Na verloop van tijd komen er ook projecten in het buitenland op je pad.

Vereisten

  • Hbo- of wo-niveau
  • Interesse in techniek of logistiek in de breedste zin van het woord
  • Een service- en klantgerichte instelling
  • Organisatietalent en een groot probleemoplossend vermogen
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Analytisch vermogen en een gezonde nieuwsgierigheid
  • Enthousiasme en teamspirit
  • Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
  • 40 uur per week beschikbaar


Dit krijg je van ons

Een leuke en uitdagende baan als startende implementatie-engineer bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten belangrijker zijn dan je cv. Natuurlijk met een marktconform salaris, een uitgebreide interne opleiding en volop doorgroeimogelijkheden. En hou je van gezelligheid? Mooi. Want wij organiseren één keer in de maand op donderdag een gezellige borrel voor alle medewerkers. Dan staat er voor iedereen een lekker hapje en drankje klaar!


Heb je vragen over de startende implementatie-engineer vacature? Neem dan gerust contact op met Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens:

Telefoon: 0492-327333

E-mail: vacature@vanboxtel.nl