Skip to content

Startende software-engineer

Boekel, Noord-Brabant, NederlandSoftware

Functieomschrijving

Hoe stemmen we ons Warehouse Management Systeem zo goed mogelijk af op de processen en de wensen van de klant? Als startende software-engineer verzorg jij alle klantspecifieke softwareaanpassingen en -optimalisaties. Wil jij leren programmeren? Hou je van werk met variatie, uitdaging én zichtbaar resultaat? En ben jij iemand die zich voor honderd procent in een opdracht vastbijt? Dan heb je alles in je om uit te groeien tot een goede software-engineer.

Dit ga je doen als startende software-engineer

Een nieuwe routing voor de orderpickers levert meer efficiency op. De klant wil bepaalde producten net even anders gestapeld hebben om de transportkosten te verminderen. Of er is behoefte aan een andere layout op labels, zodat de temperatuur erbij vermeld kan worden. Wat de wens of vraag ook is: jij zorgt voor de benodigde softwareaanpassingen. Soms alleen, soms in teamverband. De meeste aanpassingen hebben betrekking op ons Warehouse Management Systeem, maar je richt je ook op andere systemen en bijvoorbeeld interfacing en apps.

Je start met kleine, goed afgebakende opdrachten. Gaandeweg worden de opdrachten groter en complexer. Dan komt er ook meer afstemming bij kijken; zowel met de klant als met collega’s. Wil jij je verder verdiepen in de techniek? Of wil je doorgroeien op het gebied van klantcontact? Samen stippelen we een ontwikkelpad uit dat bij jou past.

Eerst een opleiding

Je hoeft geen softwaretechnieken of programmeertaal te beheersen om bij ons aan de slag te gaan. Om uit te groeien tot software-engineer volg je eerst een uitvoerige opleiding binnen ons bedrijf. Vervolgens ga je aan de slag onder begeleiding van een ervaren collega. Zo maak jij je de job eigen.

Vereisten

  • Hbo- of wo-niveau
  • Affiniteit met techniek of logistiek in de breedste zin van het woord
  • Technisch inzicht en het vermogen om in structuren en patronen te denken
  • Analytisch vermogen
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Enthousiasme en teamspirit
  • De drive om te leren en jezelf te ontwikkelen
  • 40 uur per week beschikbaar


Dit krijg je van ons

Een leuke en uitdagende baan als startende software-engineer bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten belangrijker zijn dan je cv. Natuurlijk met een marktconform salaris, een uitgebreide interne opleiding en volop doorgroeimogelijkheden.


Heb je vragen over de startende software-engineer vacature? Neem dan gerust contact op met Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens:

Telefoon: 0492-327333

E-mail: vacature@vanboxtel.nl