Skip to content

Traineeship Software-engineering

Boekel, Noord-Brabant, NederlandSoftware

Functieomschrijving

De wereld van logistiek is enorm veelzijdig. Net zoals die van software-engineering. Wil jij aan de slag in een vakgebied dat zich continu ontwikkelt? Zo veel mogelijk kennis opsnuiven en doorgroeien in een richting die bij jou past? En ben jij iemand die zich voor honderd procent in een opdracht vastbijt? Dan is het traineeship software-engineering vast iets voor jou.

Zo werkt het traineeship software-engineering

Als trainee doorloop je een gevarieerd programma. Allerlei aspecten van ons vakgebied komen aan bod. Je leert programmeren, een belangrijk onderdeel van software-engineering. Daarnaast leer je zaken duidelijk vastleggen en doelgericht testen wat je gemaakt hebt. Ook doe je ervaring op met het opleveren van een opdracht aan de klant. Eén dag per week zit je op onze servicedesk. Zo maak je kennis met onze klanten, hun vragen en hun wensen. Wat is de essentie van de klantvraag? Hoe achterhaal je die? En hoe leg je die vervolgens vast? Onder begeleiding van ervaren collega’s doe je op allerlei fronten kennis en ervaring op tijdens het traineeship software-engineering.

Ben je voldoende ingewijd in het programmeren? Dan ga je aan de slag met kleine, goed afgebakende opdrachten. Gaandeweg worden de opdrachten groter en complexer. Dan komt er ook meer afstemming bij kijken; zowel met de klant als met collega’s. Wil jij je verder verdiepen in de techniek? Of juist doorgroeien op het gebied van klantcontact? Aan het einde van je traineeship software-engineering stippelen we samen een ontwikkelpad uit dat bij jou past.


Vereisten

  • Hbo- of wo-niveau
  • Affiniteit met techniek of logistiek in de breedste zin van het woord
  • Technisch inzicht en het vermogen om in structuren en patronen te denken
  • Analytisch vermogen
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Enthousiasme en teamspirit
  • De drive om te leren en jezelf te ontwikkelen
  • 40 uur per week beschikbaar


Dit krijg je van ons

Een leuk en uitdagend traineeship van zeven maanden, bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten belangrijker zijn dan je cv. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en hebt – natuurlijk – uitzicht op een vaste baan en alle doorgroeimogelijkheden die daarbij horen.


Heb je vragen over het traineeship software-engineering? Neem dan gerust contact op met Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens:

Telefoon: 0492-327333

E-mail: vacature@vanboxtel.nl