Fulltime

Implementatie-engineer

Als Implementatie-engineer bij Vanboxtel ben je de spil tussen onze organisatie en onze klanten. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bekijk onze Vacature!
Solliciteer direct
Familiebedrijf in Boekel
Informele en gezellige sfeer
Persoonlijk inwerktraject
Collegiale werkwijze

Dé spil tussen onze organisatie en onze klanten. Dat ben jij als implementatie medewerker bij Vanboxtel in Boekel. Jouw rol: zorgen dat het proces rondom het live gaan van onze oplossingen op rolletjes loopt. Daarbij schakel je veel met collega’s van allerlei disciplines. En met onze klanten – waaronder distributiebedrijven en groothandels – waar je meerdere keren per week over de vloer komt om de processen in goede banen te leiden.

Zo begin je

Je start altijd met een interne opleiding om onze ontwikkelomgeving en technieken, het bedrijf en je collega’s te leren kennen. Zo ziet het traineeship eruit.

Dit ga je doen

Ben jij goed in organiseren? En vind je het leuk om veel verschillende contacten te onderhouden? Mooi! Want jij bent de schakel tussen onze technische afdeling en onze klanten om te zorgen dat het testen, implementeren en live gaan van het Vanboxtel-WMS goed verloopt. Zo ben je van a tot z bij de projecten betrokken.

Om wat voor projecten het gaat? Dat verschilt enorm. Het kan zijn dat een webshop ons systeem in het magazijn wil gebruiken. Of dat een bestaande klant, bijvoorbeeld een internationale supermarktketen, om een aanpassing vraagt. Het is aan jou om de precieze wensen van de klant te inventariseren en concreet te maken in een plan. Zo zorg je dat onze softwareontwikkelaars en technici weten wat de klant precies wil, zodat zij aan de slag kunnen.

Je stemt de verschillende disciplines binnen het project op elkaar af. Tijdens de livegang ben je bij de klant op locatie om te zorgen dat de implementatie vlekkeloos verloopt en dat de logistieke processen in het warehouse perfect blijven draaien.


Extra mooi aan jouw baan

 • Je werkt afwisselend op kantoor en op locatie. Je komt dus geregeld bij klanten over de vloer. Dit biedt je een interessant kijkje in de keuken van uiteenlopende grote bedrijven.
 • Je geeft opleiding aan de medewerkers bij de klant, zodat zij na de implementatie probleemloos met het Vanboxtel-WMS kunnen werken.
 • Je krijgt de ruimte om met ideeën te komen, mede richting te bepalen in een project en – als je dat wilt – snel veel verantwoordelijkheid te pakken.

Dit krijg je van ons

 • Een leuke en uitdagende baan bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten belangrijker zijn dan je opleiding of cv.
 • Een goed salaris. Heb je nog geen kennis en ervaring? Dan is je startsalaris € 2.500,- bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek). Heb je al ervaring en een relevant diploma? Dan bieden we je een marktconform salaris dat we in overleg bepalen.
 • Na zeven maanden een vast contract en – dankzij het traineeship – een baan die helemaal bij je past.
 • Een mooie winstdelingsregeling; we vinden het belangrijk om successen samen te vieren.
 • 30 vakantiedagen op basis van een fulltime-dienstverband.
 • Een goede werk-privébalans.
 • De maximale reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Volop aandacht voor jouw vitaliteit. Zo bieden we je een preventief medisch onderzoek aan en allerlei mogelijkheden om samen te sporten. Ook geniet je elke dag van verse producten in onze gezellige kantine.
 • Veel activiteiten met collega’s, waaronder maandelijks een borrel of inspirerend kennisevent met een hapje en een drankje. En eens in de vijf jaar een volledig verzorgd weekend weg met al je collega’s en hun partners.Herken je jezelf hierin?

Jij communiceert makkelijk en helder. Samenwerken gaat je goed af. En dankzij je organisatorisch talent leid jij de projecten mede in goede banen. Ook voel je je thuis in een informele werksfeer. Geen ervaring in de logistiek of techniek? Geen probleem, als je maar beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen. Verder heb je: 

 • Havo-, vwo-, mbo-, hbo- of wo-niveau

 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en hebt de drive om je te blijven ontwikkelen


Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?

Voel jij je thuis in een informele werksfeer? En heb je een goede dosis doorzettingsvermogen? Maar heb je misschien nog geen of weinig ervaring in de logistiek of techniek? Geen probeem! Bij ons kun je veel kanten op. Wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur dan je cv en motivatie naar Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens. Eventuele vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Vanboxtel

Wat onze medewerkers zeggen

Ontdek onze andere vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan daarin centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Zie jij jezelf hier al tussen staan?