Fulltime

Intern projectmanager

Als Intern Projectmanager bij Vanboxtel zorg jij dat het project dat we voor klanten uitvoeren soepel verloopt. Bekijk onze Vacature!
Solliciteer direct
Familiebedrijf in Boekel
Informele en gezellige sfeer
Persoonlijk inwerktraject
Collegiale werkwijze

Het middelpunt van onze organisatie. Zo kunnen we jouw functie gerust noemen. Want als intern projectmanager bij Vanboxtel zorg jij elke dag opnieuw voor heldere en werkbare planningen, coördineer je de werkzaamheden van onze mensen en handel je meldingen van klanten af. En omdat je tussendoor ook nog af en toe de telefoon aanneemt, ben je ook het visitekaartje van ons bedrijf. Als dat geen spilfunctie is!

Dit ga je doen als intern projectmanager

Stel je voor. Bij een van onze klanten, een enorme logistieke organisatie, valt de verbinding in het magazijn weg. Hierdoor ligt de hele operatie stil. En bij een andere klant, een grote kwekerij, kan niemand inloggen in de kantoorautomatisering. Zomaar twee voorbeelden van meldingen die bij onze organisatie binnenkomen. Jij onderneemt de juiste acties. Eerst leg je de meldingen vast in het systeem waarin alle werkzaamheden worden geregistreerd. Hierin zie jij in één oogopslag welke klussen openstaan, welke medewerkers waarmee bezig zijn en hoe de planningen in elkaar steken. Vervolgens sla jij aan het plannen en coördineren, iets wat jij het allerliefste doet.


Bij Vanboxtel staat de mens centraal. Hier houd jij continu rekening mee. Zo plan je werkzaamheden niet gewoon in bij een medewerker die tijd heeft, maar stel je jezelf de vraag: wie past het beste bij deze klant en wie weet het meeste van dit type storing of de hard- of software? Dankzij jouw mensenkennis als intern projectmanager weet jij de juiste talenten aan de klant en het werk te koppelen.


Doorgroeien als intern projectmanager

Natuurlijk komen er niet alleen storingsmeldingen binnen bij de servicedesk, waar jouw werkplek zich bevindt. Je krijgt ook telefoontjes over bestellingen of offerteaanvragen. Wil een klant honderd nieuwe barcodescanners bestellen en laten configureren en implementeren? Dan plan jij dit traject zo in dat de taken van de verschillende afdelingen die hierbij betrokken zijn, naadloos op elkaar aansluiten. Je schakelt dus veel met je collega’s. En juist dat maakt deze baan zo interessant. Jij hebt met alle afdelingen contact en kent binnen de kortste keren al je collega’s.
Heb jij de ambitie om door te groeien? Dan zijn er oneindig veel mogelijkheden voor jou bij Vanboxtel. Hierdoor houd jij je niet alleen bezig met de klant wanneer deze binnenkomt bij Vanboxtel, maar blijf jij de projectcoördinator en -manager tijdens én na het project van de klant. Je plant meetings in met de betrokken medewerkers van de verschillende afdelingen om de voortgang te bespreken en communiceert deze voortgang vervolgens naar de klant. Maar ook wanneer het project is afgerond, blijf jij een vinger aan de pols houden bij de klant.


Dit krijg je van ons

Een leuke en uitdagende baan als intern projectmanager bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten belangrijker zijn dan je cv. Natuurlijk met een uitgebreid inwerktraject en volop ontwikkelmogelijkheden. Je start met een goed marktconform salaris en krijgt bij goed functioneren na zeven maanden een vast contract. Bij Vanboxtel is de sfeer informeel, persoonlijk en collegiaal. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten en goed met elkaar samenwerken. Verder kenmerken structuur, duidelijkheid en ritme ons bedrijf. Door rust te creëren in een dynamische wereld houden wij stress zoveel mogelijk buiten de deur. Verder is bij ons veel aandacht voor personeelsactiviteiten. En hou je van gezelligheid? Mooi. Want wij organiseren één keer in de maand op donderdag een gezellige borrel voor alle medewerkers. Dan staat er voor iedereen een lekker hapje en drankje klaar!
Vereisten

  • Gevoel voor mensen en hun talenten
  • Een uitstekend organisatievermogen waarbij je de juiste prioriteiten stelt en continu de voortgang bewaakt
  • Stressbestendigheid: ook in hectische situaties houd jij het hoofd koel en presteer je goed
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Enthousiasme, teamspirit en een gezonde dosis humor
  • 32-40 uur per week beschikbaar


Heb je vragen over de intern projectmanager vacature? Neem dan gerust contact op met Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens:

Telefoon: 0492-327333

E-mail:
vacature@vanboxtel.nl

Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?

Voel jij je thuis in een informele werksfeer? En heb je een goede dosis doorzettingsvermogen? Maar heb je misschien nog geen of weinig ervaring in de logistiek of techniek? Geen probeem! Bij ons kun je veel kanten op. Wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur dan je cv en motivatie naar Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens. Eventuele vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Vanboxtel

Wat onze medewerkers zeggen

Ontdek onze andere vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan daarin centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Zie jij jezelf hier al tussen staan?