Stage

Stage of afstuderen

Stage lopen of afstuderen bij Vanboxtel? Bekijk de mogelijke opdrachten. Afwisselend werk. Persoonlijk en flexibel. Solliciteer nu!
Solliciteer direct
Familiebedrijf in Boekel
Informele en gezellige sfeer
Persoonlijk inwerktraject
Collegiale werkwijze

Een interessante stage- of afstudeeropdracht is belangrijk voor je toekomst. Bij Vanboxtel bieden we gedreven studenten dan ook graag een leerzame ervaring. Kant-en-klare opdrachten hebben wij niet op de plank liggen. Veel liever kijken wij samen met jou waar je interesses liggen en hoe die aansluiten bij actuele vraagstukken binnen ons bedrijf. Zo komen we samen tot een stage- of afstudeeropdracht die ons beiden uitdaagt en verder helpt.


De onderstaande opdrachten geven je een indruk van de mogelijkheden.

3D-virtualisatie van warehouses | afstudeeropdracht op hbo-niveau

Onze systemen sturen processen in magazijnen aan. Dit gebeurt op basis van data: alles wat in het magazijn gebeurt, is bij ons bekend. Bijvoorbeeld waar de heftrucks rijden, welke producten het meest worden gepickt of bijna over de datum zijn, en waar de medewerkers zich bevinden. De stagiair onderzocht hoe we deze data kunnen vertalen naar een 3D-overzicht. Hiermee heeft de gebruiker alle informatie inzichtelijk en kan hij conclusies trekken. Bijvoorbeeld over waar de afgelopen maand de meeste activiteit was in het magazijn. Deze 3D-oplossing draait inmiddels in de praktijk als onderdeel van onze Supply Chain Software.


Logistieke simulatie van congestie | afstudeeropdracht op wo-niveau

Ook in deze opdracht komen onze systemen en de praktijk samen. De stagiair onderzocht op basis van data waar in een magazijn processen stagneren en wat daarvan de oorzaak is. En vooral: hoe dit kan worden opgelost. Bevinden te veel pickers zich op hetzelfde moment op dezelfde plek in het magazijn? Wat gebeurt er als we de systemen of processen anders inrichten? Is de stagnatie (congestie) dan opgelost, of ontstaat er ergens anders in de supplychain een probleem? Analyseren, visualiseren én simuleren: in deze opdracht kwam het allemaal bij elkaar.


Kunstmatige intelligentie in de logistiek | afstudeeropdracht op hbo-niveau

Onze stagiair dook in de wereld van kunstmatige intelligentie en onderzocht wat deze innovatie kan betekenen in de logistiek. Bijvoorbeeld welke rol deze kan spelen bij de aansturing van magazijnen of het voorspellen van doorlooptijden. Kunstmatige intelligentie is hot. Maar wat zijn nu precies de voor- en nadelen? En aan welke voorwaarden moeten de systemen en data voldoen om kunstmatige intelligentie succesvol in te zetten? Een leerzame opdracht, voor zowel de stagiair als Vanboxtel.


Temperatuurregistratie in de supplychain | stageopdracht op hbo-niveau

In de levensmiddelensector is tracking & tracing ontzettend belangrijk. Denk aan vriesproducten: die mogen tijdens de opslag en het transport niet boven een bepaalde temperatuur uit komen. Voor de klant is realtime inzicht essentieel. Maar hoe lees en registreer je de temperatuur als bijvoorbeeld de koelwagen enige tijd geen dekking heeft? De stagiair werkte op het snijvlak van softwareontwikkeling en elektrotechniek: hij onderzocht verschillende systemen en mobiele sensoren, koos de juiste sensor én ontwierp het printplaatje voor de registratie.


Operationele dashboards en visualisatie | stageopdracht op hbo-niveau

Hoe staat mijn organisatie er vandaag voor? Loopt alles op schema? En hoeveel mensen staan waar precies op de vloer? Het zijn belangrijke vragen voor onze klanten. Onze stagiair ontwikkelde een oplossing om de enorme hoeveelheid data over de processen in het magazijn inzichtelijk te maken in de vorm van dynamische grafieken en dashboards. Hij onderzocht welke software hiervoor nodig is en hoe de informatie het beste kan worden weergegeven. Inmiddels is deze oplossing een vast onderdeel van onze applicaties en architectuur.


Toepassing WebSockets en offline beschikbaar maken van data | stageopdracht op hbo-niveau

Bij Vanboxtel werken we met de nieuwste technologieën, maar altijd op basis van proof of concept. Om die reden dompelde de stagiair zich onder in web-based technieken. Steeds meer software is web-based. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen hiervan in de wereld van logistiek? En voor onze systemen? Welke uitdagingen komen erbij kijken? Wat doe je als er tijdelijk geen dekking is en hoe zorg je dat de processen dan geen hinder ondervinden? Een leerzame opdracht die voor zowel de stagiair als onze organisatie veel inzichten opleverde.


Vooral enthousiaste, samenwerkingsgerichte en dynamisch ingestelde mensen zijn bij ons welkom!


Heb je vragen over stage lopen of afstuderen bij Vanboxtel? Neem dan gerust contact op met Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens:

Telefoon: 0492-327333

E-mail: vacature@vanboxtel.nl

Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?

Voel jij je thuis in een informele werksfeer? En heb je een goede dosis doorzettingsvermogen? Maar heb je misschien nog geen of weinig ervaring in de logistiek of techniek? Geen probeem! Bij ons kun je veel kanten op. Wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur dan je cv en motivatie naar Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens. Eventuele vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Vanboxtel

Wat onze medewerkers zeggen

Ontdek onze andere vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan daarin centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Zie jij jezelf hier al tussen staan?