Diensten

Accijns en Douane

Als logistiek dienstverlener of retailer die te maken heeft met accijnsgoederen weet je dat er veel komt kijken bij de afhandeling van accijnzen. Goed nieuws: het Warehouse Management Systeem (WMS) van Vanboxtel handelt de accijnsregistratie en aangiften voor jou af. Dankzij tracking & tracing heeft het WMS al jouw logistieke stromen, transacties en in- en uitslagen in het vizier.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Waarom accijnsafhandeling van Vanboxtel?

  • De automatische accijnsafhandeling bespaart veel tijd en handwerk

  • Jouw goederenstroom is automatisch gekoppeld aan het Excise Movement and Control System (EMCS) van de Douane

  • Eén aanspreekpunt: de accijnsafhandeling en aangiften zijn onderdeel van onze totaaloplossing

  • Up-to-date: Vanboxtel volgt de wijzigingen en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en past de systemen hierop aan

  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

vanboxtel overleg wms

Automatische accijnsafhandeling vermindert administratieve last

Het werken met veraccijnsde goederen gaat normaliter gepaard met een grote papierstroom en de bijbehorende intensieve en foutgevoelige administratieve afhandeling. Het Vanboxtel- WMS biedt de mogelijkheid de accijnsafhandeling volledig te automatiseren. Waardoor een chauffeur enkel nog de vrachtbrief nodig heeft wanneer hij/zij zich aanmeldt. De binnenkomende en uitgaande goederen zijn automatisch gekoppeld aan het Excise Movement and Control System (EMCS) van de Douane. Vanboxtel zorgt ervoor dat deze koppeling altijd up-to-date blijft op het gebied van wet- en regelgeving.

Onze klantcases

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland, van advies tot en met implementatie. Benieuwd met welke innovatieve projecten wij écht impact hebben gemaakt?

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Benieuwd wat Vanboxtel voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd wat Vanboxtel voor jouw organisatie kan betekenen, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Vanboxtel
Vanboxtel