In control of logistics

Over Vanboxtel

Geen wereld zo dynamisch als die van de logistiek. Wie hierin het verschil wil maken, moet dan ook het complete logistieke speelveld overzien. Vanboxtel doet dat. Al sinds 1989 bieden wij oplossingen aan die de efficiency en kwaliteit in magazijnen en transportprocessen verbeteren. Zoals complete logistieke systemen die jou kosten en tijd besparen.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Onze aanpak

Van advies tot implementatie

Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland. In goed ingespeelde teams verzorgen zij het complete traject van advies tot en met implementatie. Daarbij zetten we steeds de juiste logistieke expertise in. Expertise die je trouwens ook terugziet in onze producten en oplossingen, waarin jarenlange logistieke ervaring opgesloten zit.

Nieuwsgierig naar hoe Vanboxtel jouw bedrijf verder kan helpen?

Onze missie

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Samenwerken doen we altijd met het oog op de lange termijn. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met onze medewerkers. Daarom leiden we onze mensen intern op, staat kwaliteit voorop en is groei bij ons nooit een doel op zich.

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Vanboxtel