Diensten

Voice

Tot 30% kostenbesparing: dat is een van de voordelen van spraakgestuurde orderpicking van Vanboxtel. Niet voor niets werken dagelijks ruim 5.000 warehousemedewerkers met onze voice-oplossingen. De afgelopen twintig jaar hebben we de techniek sterk ontwikkeld. Zo zorgt de inzet van artificial intelligence (AI) voor een optimale spraakherkenning. Nieuwe orderpickers hoeven geen training te volgen, maar kunnen direct met headset of voicevest aan de slag.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Waarom een Voice-oplossing van Vanboxtel?

  • Tot 30% kostenbesparing: meer efficiency, minder fouten

  • Kwaliteit- en productieverhogend

  • Veilig en ergonomisch

  • State-of-the-art: als expert in voice-oplossingen zetten we de nieuwste technieken in

  • Meertalig

  • Volledig geïntegreerd met jouw logistieke proces

  • Keuze uit diverse oplossingen: van headsets tot voice-vesten en vingerscanners

  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Vanboxtel werken bij

Gesproken opdrachten, realtime inzicht

Jouw medewerkers krijgen gesproken opdrachten en geven een gesproken melding aan het systeem terug. Het voice-systeem is volledig geïntegreerd met het Warehouse Management Systeem (WMS), waardoor iedere melding of actie automatisch wordt verwerkt. Daardoor heb je realtime inzicht en is ook tracking & tracing geborgd. Doordat de orderpickers hun handen vrij hebben, werken ze meer geconcentreerd en efficiënter. Andere voordelen zijn een lagere werkbelasting en meer veiligheid op de werkvloer. Is serienummer- of gewichtsregistratie belangrijk in jouw proces? Dit kunnen we in het voice-proces integreren, bijvoorbeeld met de inzet van vingerscanners.

Onze klantcases

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland, van advies tot en met implementatie. Benieuwd met welke innovatieve projecten wij écht impact hebben gemaakt?

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Benieuwd wat Vanboxtel voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd wat Vanboxtel voor jouw organisatie kan betekenen, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Vanboxtel
Vanboxtel