Klantcases

Dobbe Transport

Alle systemen volledig in de cloud

Alle systemen volledig in de cloud. En van A tot Z bij de tijd op het vlak van logistiek, techniek en security. Dobbe Transport is klaar voor de toekomst! Het distributie- en transportbedrijf en Vanboxtel werkten samen aan de implementatie van een warehousemanagementsysteem en de migratie ervan in de cloud.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Goede begeleiding

Dobbe Transport heeft vanwege de coronapandemie een enorme groei doorgemaakt en kent in drukke tijden een hoge druk op de processen. “Dat was natuurlijk een extra uitdaging tijdens het project. Vanboxtel heeft ons daarbij heel goed begeleid. De migratie verliep in twee fasen. En op de juiste momenten om de impact op onze processen en voor onze klanten te minimaliseren. We zien het project dan ook als een gezamenlijk succes.”

Meer weten over deze case en gebruikte technieken

Wil je meer informatie over deze case en de diensten die we hebben ingezet? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden wij je vragen.

Vanboxtel

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Vanboxtel