Diensten

Warehouse assets

Van hand- en voiceterminals tot labelprinters en touchpanels: de warehouse-assets die je voor jouw logistieke proces nodig hebt, zijn een geïntegreerd onderdeel van het Warehouse Management Systeem (WMS). Met onze totaaloplossing nemen we je ook het beheer uit handen, of het nu gaat om IT-beheer, security, configuratie, reparaties of de uitgifteregistratie op de werkvloer. Daarbij kun je rekenen op onze 24/7 support.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Waarom warehouse assets van Vanboxtel?

  • Ruim dertig jaar aan logistieke kennis in één totaaloplossing: we bepalen de optimale warehouse-asset behorend bij het logistieke proces

  • Eén totaaloplossing, één leverancier, één aanspreekpunt

  • Snelle en soepele implementatie

  • Uitsluitend betrouwbare A-merken

  • Security: proactief beheer van alle onderdelen

  • Lifecycle management

  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Vanboxtel warehouse assets

Nieuwste opties en functionaliteiten

In de snel veranderende wereld van de logistiek is het zaak up-to-date te blijven. Met de assets van Vanboxtel loop je automatisch voorop. Wij blijven innoveren en integreren steeds de nieuwste opties en functionaliteiten. Zoals artificial intelligence (AI) in onze voice-oplossingen. Schade aan een pallet? Met behulp van de handterminal maakt jouw medewerker een foto die automatisch gekoppeld wordt aan het juiste dossier. Of neem onze truckterminals. Wij hebben de specialistische kennis in huis om deze terminals mechanisch en elektrotechnisch in te bouwen in de trucks.

Onze klantcases

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland, van advies tot en met implementatie. Benieuwd met welke innovatieve projecten wij écht impact hebben gemaakt?

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Benieuwd wat Vanboxtel voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd wat Vanboxtel voor jouw organisatie kan betekenen, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Vanboxtel
Vanboxtel