Branches

E-commerce

Flexibele bezorgservice, scherpe prijzen en een gestroomlijnde retourafhandeling: de moderne internetconsument is kritisch. Met ons Warehouse Management Systeem (WMS) laat je niets aan het toeval over. Het systeem legt de basis voor een dynamisch magazijn, optimaal voorraadbeheer en een zo (kosten)efficiënt mogelijke inrichting van jouw processen. Zodat orders razendsnel uitgeleverd worden en ook de administratie eromheen feilloos verloopt.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Tijdwinst in orderpicking

Juist bij kleine orders is efficiënte orderpicking cruciaal. Wij adviseren je graag over geavanceerde methodes zoals pick-to-light en voice-oplossingen. Methodes die we vervolgens natuurlijk ook implementeren. Voor optimale efficiency is ook de koppeling met jouw ERP-pakket belangrijk. Via Electronic Data Interchange zorgen we voor goede communicatie tussen jouw ERP-pakket en het WMS. Ook de keuze van de vervoerder en het printen van het label automatiseren? Geen punt. Wij verzorgen de complete pick & pack-oplossing.

Waarom Vanboxtel als partner?

  • Bijna 35 jaar aan logistieke kennis en ervaring in één oplossing

  • Een sturend WMS: duidelijke instructies op de werkvloer

  • Flexibiliteit: sturing volledig af te stemmen op elk logistiek proces

  • Productiviteitsverhoging en kwaliteitsverbetering

  • Totaalleverancier: Vanboxtel-WMS, warehouse assets en implementatie in één hand

  • Snelle implementatie: in 3 maanden

  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Benieuwd wat Vanboxtel voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd wat Vanboxtel voor jouw organisatie kan betekenen, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Vanboxtel

Bekijk onze oplossingen 

Het complete logistieke speelveld is ons werkterrein. Onze oplossingen zijn allesomvattend: van software en hardware tot implementatie. 

Vanboxtel-WMS
Mechanisatie
Accijns en Douane
Automatische identificatie
Voice
Warehouse assets
Logistiek datapad
Support / service

Onze klantcases

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland, van advies tot en met implementatie. Benieuwd met welke innovatieve projecten wij écht impact hebben gemaakt?

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Vanboxtel