Overzicht van wat wij bieden

Diensten

Vanboxtel levert een grote diversiteit aan diensten welke allen gericht zijn op het zo goed mogelijk ondersteunen van het logistieke proces bij onze klanten. Het Vanboxtel-WMS staat hierbij centraal waarbij het real-time aansturen van de werkvloer middels scanning, voice of andere vormen van automatische identificatie centraal staat. Ook wanneer je te maken hebt met mechanische componenten kan Vanboxtel een rol spelen in de integratie hiervan in het WMS.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Vanboxtel-WMS

Slimme automatisering van jouw goederenstroom zorgt voor meer efficiency, een hogere kwaliteit en lagere kosten. Dat bewijst het Vanboxtel Warehouse Management Systeem (WMS). Middels het SaaS WMS in combinatie met volledig geïntegreerde warehouse assets bieden wij alle benodigde diensten die voor jouw logistieke proces nodig zijn. Door de complete dienstverlening bent u gegarandeerd van continuïteit in uw logistieke operatie.

Mechanisatie

Logistieke processen draaien om efficiency. In veel magazijnen zijn mechanische elementen zoals rollenbanen, liften en mobiele stellingen onmisbaar. Vanboxtel heeft alles in huis om via mechanische oplossingen extra intelligentie toe te voegen aan jouw Warehouse Management Systeem (WMS).

Accijns en Douane

Als logistiek dienstverlener of retailer die te maken heeft met accijnsgoederen weet je dat er veel komt kijken bij de afhandeling van accijnzen. Goed nieuws: het Warehouse Management Systeem (WMS) van Vanboxtel handelt de accijnsregistratie en aangiften voor jou af. Dankzij tracking & tracing heeft het WMS al jouw logistieke stromen, transacties en in- en uitslagen in het vizier.

Automatische identificatie

Logistieke processen staan bol van de registratiemomenten. Hoe slimmer je die automatiseert, hoe kleiner de foutkans en hoe groter de tijdwinst. Zo leidt barcodescanning vaak tot een flinke productiviteitsverbetering. En wat dacht je van RFID- en voice-oplossingen? Vanboxtel heeft niet alleen de kennis, maar ook alle apparatuur om jouw processen optimaal te structureren. Van truckterminals, barcodeprinters en label-applicators tot handterminals, mobiele printers en scanners tussen heftruckvorken.

Voice

Tot 30% kostenbesparing: dat is een van de voordelen van spraakgestuurde orderpicking van Vanboxtel. Niet voor niets werken dagelijks ruim 5.000 warehousemedewerkers met onze voice-oplossingen. De afgelopen twintig jaar hebben we de techniek sterk ontwikkeld. Zo zorgt de inzet van artificial intelligence (AI) voor een optimale spraakherkenning. Nieuwe orderpickers hoeven geen training te volgen, maar kunnen direct met headset of voicevest aan de slag.

Warehouse assets

Van hand- en voiceterminals tot labelprinters en touchpanels: de warehouse-assets die je voor jouw logistieke proces nodig hebt, zijn een geïntegreerd onderdeel van het Warehouse Management Systeem (WMS). Met onze totaaloplossing nemen we je ook het beheer uit handen, of het nu gaat om IT-beheer, security, configuratie, reparaties of de uitgifteregistratie op de werkvloer. Daarbij kun je rekenen op onze 24/7 support.

Logistiek datapad

Ons Warehouse Management Systeem (WMS) is méér dan alleen de juiste software voor jouw logistieke processen. Wij implementeren en beheren ook alle technische componenten. Zoals warehouse-assets als handterminals, voiceterminals en labelprinters. Maar ook het draadloze en bedrade netwerk, de firewall en het cloudplatform. De techniek en het netwerk zijn volledig op jouw bedrijfsvoering toegespitst.

Support / service

Logistieke processen draaien dag en nacht. Daarom is ook Vanboxtel 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor support. Een prettig idee.

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Vanboxtel